Meer en Duin 259, 2163 HE Lisse

en eerste verdieping

Deze gunstig gelegen bedrijfs- / kantoor- / showroomruimte op het bedrijventerrein Meer en Duin te Lisse uit 2005 bestaat uit een begane grond en eerste verdieping van totaal circa 64,5 m² BVO.  De provinciale wegen N207 en N208 en snelwegen A44 en A4 zijn hier vandaan snel en goed bereikbaar.

Indeling:

Entree via een loopdeur in de roldeur. Meterkast met aansluitingen gas, water, elektra (4 groepen) en IS/RA-punt. Naast de trap aansluitingen voor het maken van een keukentje en in de hoek een afgeschermd toilet. De geheel open eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Buitenruimte:

De buitenruimte is bereikbaar voor personen auto’s, bestelwagens en kleine vrachtwagens. Het gehuurde heeft een eigen genummerde parkeerplaats. Daarnaast is het vrij parkeren op openbaar terrein.

Hoofdlijnen huurovereenkomst:

Er zal het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken ( ROZ) gebruikt worden. Minimale huurperiode 1 jaar, daarna in overleg. Borg 1.250 euro. Oplevering in huidige staat. Indexering per 1 juli 2022. Huurder is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de juiste vergunningen.

Algemeen

Bedrijfsruimte
Soort VastgoedBedrijfsruimte
Begane grond en eerste verdieping
Totale Huurprijs€ 495,- (exclusief BTW)
Kale Huurprijs€ 495,-
Gas, Licht, Water Exclusief
Borg€ 1250,-
Eenmalige contractskosten€ 0,-
BeschikbaarheidPer direct
IsolatieNiet bekend
Huurder
Borgstelling
Minimale Huurperiode1 jaar
HuisdierenJa

Oppervlakte

Totaaloppervlak64.5 m²

Foto's